onsdag 22 augusti 2012

Min nya blogg ser dagens ljus

Jag har provat på att blogga tidigare, två gånger tidigare. Ena bloggen drevs i kommersiellt syfte, jag skrev den för mitt företags räkning. Den kan det hända att jag börjar skriva på igen. Andra bloggen skrev jag bara på ett par gånger. Den handlade om sekundär infertilitet; att inte bli gravid trots att man blivit gravid och fött ett barn tidigare utan problem. Där kommer jag inte skriva någon mer gång.

Vad ska då den här bloggen handla om och för vem skriver jag? Svaret är att jag inte är helt säker på detta ännu. Den kommer nog att handla om mig och mitt liv i någon form. Till en början tror jag att jag skriver för mig själv och för dig som råkar hitta till min blogg. Jag kommer inte att promota den för läsning bland mina vänner på t ex Facebook. I alla fall inte ännu.

Jag är en tjej i övre 30-års åldern med man, en dotter och en liten hund. Vi bor i lägenhet i en hyfsat stor stad i Sverige idag. Detta kan komma att förändras och kanske kommer jag skriva om detta... Det är ytterligare en familjemedlem på gång. Han/hon beräknas födas om ca 1 månad. Det är inte alls långt kvar alltså och jag börjar känna mig ganska så färdig med den här graviditeten... Men den var otroligt efterlängtad. Min dotter blev 5 år i början på sommaren och vi hade tänkt att hon skulle få bli storasyster någon gång strax efter att hon fyllt 3 år. Så blev det alltså inte, naturen ville annorlunda. Men så, efter mer än 2 års kämpande var jag äntligen gravid. Vilken lycka! Vi kunde knappt fatta att det var sant. Och nu är det alltså snart dags för nedkomst. Äntligen.

Jag och min man (känns lite ovant att använda den benämningen på honom, det har bara gått en knapp månad sen vi gifte oss, efter 15 års förhållande...) driver bägge egna företag. Om detta kommer jag säkert också att skriva en del om, men inte idag.

Det var det om det. Bloggen har alltså sett dagens ljus och det ska bli riktigt roligt att skriva här! På återseende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar